1 mnd i hus :D

Wow hvor ble det av tiden? Den bare fyker avgårde og jeg føler jeg hadde hatt behov for flere timer i døgnet for å rekke rundt over alt. For jeg var klar over at huskjøp ville bety mer ting som måte fikses, og det er det, jeg hadde bare glemt hvor mye som må fikses når man flytter inn :P Så det har blitt mye fiksing, rydding, pakking og kjøping. Nå som våren er her så må jo alt av hage og ting fikses og jeg er ikke akkurat den som kan mest om slikt. Men jeg prøver så godt jeg kan og får unna litt og litt. Burde nesten ha skrevet en liste over hva som skulle gjøres først men jeg tror kanskje jeg startet litt feil. For jeg hadde jo planer om at malingen av gangen skulle ta ca 1 dag, men nå har jeg jo holdt på i start 3 uker. Så neida, men jeg har jo ingen hast. Skal bo her i mange år og som jeg har nevnt tidligere, så merker jeg at jeg får en ro i kroppen her og jeg klarer å slappe av. Jeg føler ikke jaget etter å hele tiden gjøre noe. Jeg blir også glad når jeg ser huset og kan knapt vente med å sette mitt preg og design i hvert rom her :) Dette er noe av det største og mest skumle jeg noen gang har gjort, men også det beste. Jeg kan trygt si at jeg som 25 åring ikke hadde trodd at jeg skulle få til dette og takle dette voksenlivet så godt. Men jeg merker at det jeg hele tiden har savnet er en plass hvor ikke naboene bor vegg i vegg. Kanskje det har noe med at jeg vokste opp litt ute i skauen og trenger litt space for å fungere? Ikke vet jeg, men jeg vet at jeg nå kan våkne opp om morgenen og få tid til ting. Jeg kan stryke klær, rydde oppvask, klesvask osv, dette var noe jeg aldri hadde tid til før. Da var jeg gjennomsvett når jeg kom løpende inn på jobb av for seint. Men nå begynner jeg å komme inn i en rutine, håper der varer for jeg elsker det <3

1 mnd har gått og mye har skjedd, til helga er det klart for party her og det blir så gøy å vise alle mitt hus. Mitt hus :D Jaa mitt hus, kan man bli mer glad over å ha oppnådd det man ønsket. Neppe, ren lykke og jeg smiler hver da<3

img_4697.jpg
img_4687.jpg
img_4691.jpg
img_4670.jpg
thumb_DSC_3360_1024
thumb_DSC_3359_1024
thumb_DSC_3250_1024
Håper alle har hatt en super dag i det fantastiske været :D Jeg har plantet ut i kjøkkenhagen, vasket verandaen og solet meg :D Gleder meg allerede til å nyte sola i morgen. God natt <3

Del:

Legg igjen en kommentar