Nytt møbel skal bygges

Hei og god fredag :)

I går fikk jeg endelig startet på et nytt byggeprosjekt, eller har startet på knappene da. Jeg skal lage en puff til en kollega som har ventet en god stund, så i helga skal den bli ferdig. Eller det er planen. I morgen skal det siste jeg trenger kjøpes inn, slik at den kan leveres til sin nye eier :) Gøy å lage og designe møbler for andre. Tidligere har jeg kjøpt knappesett på Ebay slik at jeg har laget knapper i samme farge som stoffet, men etter at endel av dem har gått i stykker så har jeg gitt opp. Kvaliteten var for dårlig, så jeg måtte kjøpe noen fra Stoff og Stil. Disse var selvfølgelig dyrere, men da satser jeg på at de holder lengre også :) Så i helga mellom husjobbing og skole, skal jeg få bygget litt. Noen som gleder seg? Her er litt bilder av knapper og stoffet jeg skal bruke :D

img_5581.jpg
img_5582.jpg
img_5583.jpg
N
oen som gleder seg? Nå vurderer jeg faktisk å ta kvelden her, for jeg er ganske trøtt :) Nyt resten av kvelden :D

Del:

Legg igjen en kommentar