Ny puff ferdig designet :D

Hei :)

Wow for et vær <3 Kan man drømme om noe mer enn dette? Neppe, men temperaturene skal vel synke allerede i morgen så da er det vel bare å finne frem malekosten å jobbe litt :P I går hadde jeg fri og nøyt en lang dag ute i sola, noe jeg egentlig har gjort i dag også. Men i dag har jeg fullført ennå en puff. Denne puffen skulle til dama til broren min, stakkars hun har venta på den så lenge. En smule dårlig samvittighet, men når folk sier ting ikke haster, så havner det typ i bunn av min to do list og den blir aldri mindre så ja. Men nå er den altså levert og jeg har en ting jeg kan stryke av lista :D


Jeg har forresten hatt min første uke på jobb og det har vært hektisk og slitsomt, men også fantastisk gøy. Jeg føler meg virkelig heldig som får lov til å jobbe med hobbyen min og ikke mist bli en del av et fantastisk team. Tenk, jeg kan nå kalle meg interiør veileder/stylist :DSer det ikke fint ut? Ha en fortsatt fin kveld så blogges vi :D

Del:

Legg igjen en kommentar