En kjøkken oppdatering

Hei og god kveld :)

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert dere, dagen har rett å slett gått i et. I går hadde jeg min siste dag som grafisk designer/webdesigner på Amedia i Tønsberg, utrolig trist å forlate en så fin gjeng, men jeg gleder meg til å begynne som boligstylist i Oslo.
For to uker siden bestilte jeg nytt Ikea kjøkken, og i dag fikk jeg det levert på døra. Endel av det gamle kjøkkenet har blitt flyttet ned i leiligheten slik at det blir et større kjøkken her ned. Flisene på veggen på kjøkkenet er malt, og endel begynner å bli ferdig nede :) Kjøkkenet oppe er ikke så mye å skryte av om dagen men jeg håper at jeg kan få satt opp det nye kjøkkenet så fort jeg er ferdig med leiligheten nede :D Legger med noen bilder av hvordan ting ser ut nå ;)

 Det beste med å pusse opp er når ting begynner å bli ferdig og man ser hvor bra det blir :D Så det er bare å glede seg, det nye kjøkkenet vil blir fantastisk fint :D

Del:

Legg igjen en kommentar