En oppdatering på kjøkkenet

Hei :)

Hver sommer har jeg som regel et stort oppussingsprosjekt jeg går løs på. Nå er vel hele prosjektet huset så det har vel blitt det største prosjektet jeg har holdt på med. Det første jeg startet med på kjøkkenet var å bygge en lettvegg, noe som i og for seg er ganske lett. Det viste seg å by på store problemer når jeg skulle sette opp skinnene på kjøkkenet. Veggen var skeiv…så da var det bare å rive den ned igjen. Noe av grunnen til at den var skeiv var at jeg hadde tatt utgangspunkt i halve veggen som var der fra før av og den var ikke rett, og jeg hadde i tillegg fått helt vridde planker. Da blir det ikke så lett å vatre opp. Så etter mange dager med jobbing for å ta alt ned i igjen, jeg hadde faktisk startet å henge opp kjøkken skaper og det gikk så det suste, så startet jeg helt på nytt. Alt ble tatt ned og vatret opp, det endte med innkjøp av nye og rette planker denne gangen. Nå er lekter som skal holde overskap og underskap også på plass. Det elektriske skal fikses før plater legges på igjen også er det gulv og kjøkken. Gulvet skal jeg faktisk hente i morgen, så jeg håper jeg får unna endel ting i løpet av de neste dagene. Gøy når det skjer noe :D Jeg knipset heldigvis et par bilder av kjøkkenet mens det ble satt opp så da skal dere få en smakebit. Alt går raskere og bedre andre gang er det ikke det man sier? Jeg har iallfall vatret opp den veggen i alle mulige vinkler nå så om den ikke er rett nå så vet ikke jeg altså, da kaster jeg inn håndkle :P Neida, jeg tror det kommer til å bli fantastisk fint når jeg blir ferdig. Veggen inn mot stuen skal også rives litt, så her venter jeg på at en snekker skal komme å fikse den delen, siden det er bærevegg.


 

En liten update, som faktisk ble ganske så lang ;) Jeg lover å bli flinkere til å dele med dere fremover ;) Neste uke skal ting skje som gjør at jeg får litt mer fritid igjen. Jeg håper det, fordi det har vært litt for slitsomt med så lang reisevei som jeg har nå. Nyt resten av kvelden så blogges vi <3

Del:

Legg igjen en kommentar