En oppmerksomhet fra Fiskars

Hei og god tirsdagskveld :)

Håper alle har hatt en fin dag og at sola har tittet frem hos deg også. I dag har jeg hatt pusen ute for første gang, siden jeg er stressa for at hun skal stikke av så ble det kattebånd på henne. Jeg ble fortalt at dette var noe hun ikke kom til å like siden hun aldri har hatt bånd på, men det gikk over all forventning. Så nå skal jeg bruke dagene frem mot helgen til å venne henne til hvor hun kan komme inn og hvor hun hører hjemme :) Til helga er planen å ha henne ute uten bånd, for da har det gått to uker :)

I forrige uke fikk jeg en utrolig hyggelig og koselig mail fra Fiskars. Dere kjenner sikkert igjen navnet, de er kjent for utrolig bra sakser og kniver med god kvalitet. De synes jeg gjorde en utrolig bra jobb med bloggen og ønsket å sende meg et utvalg sakser og en personlig gave. Utrolig hyggelig å høre og få slike tilbakemeldinger. Dette er jo akkurat det jeg ønsker å oppnå med bloggen, ikke det å få gaver tilsendt altså, men det å få god tilbakemelding. For når man får gode tilbakemeldinger så vet man at man gjør en jobb som andre setter pris på og synes er interessant. Det finnes ikke noe bedre bekreftelse enn det. Så tusen takk for at dere ville sende meg en gave, dette setter jeg utrolig stor pris på og jeg gleder meg til å lage masse kult med stoff, garn, papir og mye mye mer. Når redskap og verktøy er bra så blir resultatet mye bedre og det blir enklere å arbeide med ting. Det beste av alt var at jeg fikk en supersøt mummisaks, og jeg elsker jo mummie <3 Så tror jeg har funnet min favoritt saks :P Neida, men alle disse saksene og stoffbitene jeg fikk med skal flytte inn på hobbyrommet. Dere kommer til å blir så gira når jeg skal starte på det rommet der, men det blir ikke heeelt ennå :) Et og et rom har jeg sagt til meg selv. Og akkurat nå er det gangen/hallen som er prioritering. Men til uka skal symaskinen frem, så får vi se hva som skjer etter det :D

// sponset og linker

img_4520-1.jpg
img_4519-1.jpg
img_4553-1.jpg
img_4545-1.jpg
img_4552-1.jpg
img_4548-1.jpg
img_4547-1.jpg
img_4549-1.jpg
img_4544-1.jpg
img_4543-1.jpg

Dette er bare noen av saksene de har på Fiskars og de har flere design på mummisaksene :D

Hva tror dere? Jeg gleder meg som en liten unge til å sette igang og det føles fantastisk å få lov til å ha et eget hobbyrom i huset. Det vil bli en stor benk slik at jeg kan jobbe med forskjellige prosjekter i sine «avdelinger». Godt verktøy/redskap er virkelig et stort pluss :D Ha en fortsatt fin kveld. Jeg skal starte på malingen i gangen og håper jeg får vist frem til dere i morgen :)

Del:

Legg igjen en kommentar