Nyhet i nettbutikken – homemade tubeskjerf

Link til egen nettbutikk
Hei :)

I kveld var den endelig duket for håndballkamp, og hva passer vel bedre enn å ta frem noen garnnøster da? 4 nye skjerf har blitt til ved å bruke hendene som strikkepinner. Genialt, enkelt og raskt :D Perfekt å gjøre mens man ser på tv og har hendene fri. Dette er også en perfekt julegave, så tips til deg som har noen gaver du ennå ikke har kjøpt eller bestemt :D
Jeg har nå lagt ut disse nyhetene i nettbutikken :D Jeg har selv mange varianter av dette skjerfet og elsker det, passer fint til topper, gensere og kan lages i akkurat den fargen man ønsker.

IMG_2398.JPG
IMG_2401.JPG
IMG_2392.JPG
IMG_2381.JPG
IMG_2375.JPG
Lekre ikke sant? Det beste er at det tar vare 30 min å lage et :D Om du har lyst til å lage det selv så har jeg delt oppskrift og fremgangsmåte –HER–>

Nå skal jeg løpe i dusjen før det er natta, i morgen er det julebord med jobben :D Ha en strålende start på helga og god shopping på black friday ;) Om du vil kjøpe noe i nettbutikken min, så blir jeg også veldig glad :D

Del:

Legg igjen en kommentar