Nettbutikken legges ned

Hei og god tirsdag :)

En litt trist nyhet dette, men jeg har bestemt meg for å legge ned nettbutikken. Det er med et tungt hjerte jeg må gjøre dette, men siden salget ikke har tatt av så er det bedre at jeg legger ned og kan bruke tiden på andre ting. Derfor er det nå salg i nettbutikken og alt skal ut :D Fortvil ikke, for dere kan fortsatt bestille møbler, og jeg skal fortsette å blogge og inspirer som jeg pleier :D Gøy å ha testet ut dette, så får jeg se om jeg kanskje åpner en ny nettbutikk seinere :) Og om det er noe jeg har laget som dere ønsker, så er det bare å spørre for jeg tar på meg oppdrag og gjerne interiør oppdrag med hjemmebesøk :)

thumb_DSC_1492_1024
thumb_DSC_1490_1024
Håper dere fortsatt vil følge meg videre for jeg har så mye jeg skal dele med dere i tiden fremover. Nyt resten av kvelden og løp å shopp litt i nettbutikken så blir jeg glad :D Ta en titt på utvalget HER!

Del:

Legg igjen en kommentar