Tusen takk – lasermåler

Jeg har noen av de beste leserne og responsen jeg får fra dere gjør at jeg ønsker å fortsette å dele min store hobby med dere :D I forrige uke ble jeg kontaktet av en hyggelig mann som har fulgt bloggen en stund, han har vært flink til å tipse meg med smarte verktøy, parkett, løsninger på walk in closet osv. Han hadde vært så heldig å vinne et gavekort på en lasermåler fra Bosch, men siden han selv hadde en og familien ikke hadde bruk for dette så tenkte han på meg. Så utrolig snilt og koselig å tenke på meg. Jeg følte neste at det var for mye å ta den i mot, og spurte om han trengte noe tilbake. Og da fikk jeg bare svare at han ønsket noen interiørtips når han hadde kjøpt seg leilighet, og det skal jeg selvfølgelig bidra med. Jeg takket så pent og sa at dette var noe jeg virkelig kom til å få bruk for.
I går etter jobben var jeg innom posten for å hente pakka og nå gjenstår det å ta den i bruk. Tusen takk igjen Helge Fjellsbø, dette var utrolig snilt av deg :)

img_4339.jpg
img_4337.jpg
Gleder meg veldig til å ta denne i bruk :D Var ikke dette en fin gave?

Del:

Legg igjen en kommentar