En stol har fått nytt trekk

Hei dere :)

For et vær, rett å slett fantastisk :D Nå håper jeg virkelig sommeren har kommet for å bli og at jeg kan bruke mye tid ute i hagen i sommer. Jeg er en smule rød, men det er jo fordi jeg glemte solkrem, hahah lærer aldri :P Jaja det hører jo med :)
Og siden været viste seg fra sin absolutt beste side i dag så tok jeg med meg litt arbeid ut. De to loppis stolene jeg fortalte om for litt siden har fått plass i spisestua, men de trengte en liten makeover. Den ene har blitt pusset litt og fått nytt trekk. Den andre har jeg ikke helt bestemt meg for om jeg skal male eller bare pusse ned ennå. Bordet som er der inne skal males denne uka, så dere skal snart få se mer av spisestua. Legger med noen bilder fra dagens arbeid :D

thumb_DSC_3423_1024
thumb_DSC_3420_1024
thumb_DSC_3419_1024
thumb_DSC_3440_1024
thumb_DSC_3436_1024
thumb_DSC_3427_1024
thumb_DSC_3432_1024
Ble den ikke fin? Litt romantisk stil over den og jeg synes det passet så fint mot det litt grove treverket :) I morgen kommer det flere bilder av gangen/hallen for nå begynner det å bli bra der inne og jeg kan virkelig si at jeg endelig ser enden på prosjektet :D Juhuuu, gleder meg til å vise frem <3

Del:

2 comments

  1. Hei. Jeg skal trekke om noen stoler, og dette stoffet hadde passet så fint:) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det? Er det møbelstoff?

    1. Hei Silje :) Så spennnede, stoffet er kjøpt på Stoff og Stil i Drammen :) Det er ikke et møbelstoff men et vanlig bomullstoff ;)

Legg igjen en kommentar