Endelig varmt vann :D

Hei :D

Dagene flyr avgårde og hvor blir det egentlig av dagene? Været har iallfall ikke vært like stabilt som i Mai, og jeg håper virkelig det kommer mer sol fremover :D Jeg skal ikke ha ferie før i slutten av juli, så ingen hast med finværet for min del :D Men denne uka har det skjedd litt, varmtvannsberederen min sluttet å fungere i helga som var og det å få tak i en rørlegger er ikke så lett som man skulle tro. Så jeg har dusjet med kaldt vann noen dager og kokt opp litt vann :D Altså dette fungere jo i en kort periode, og jeg er i kveld en lykkelig eier av en ny tank. Det er vel dette som er kjipt med huslivet, for dette koster både litt penger også skjer det jo alltid når det ikke passer? Jeg føler det er litt sånn. Neida men da kan jeg tenke at det kommer til å vare i mange år til :D

img_4983.jpg
img_4984.jpg

I morgen er planen å starte på et byggeprosjekt til verandaen, men jeg må se hvordan været :D Ting begynner å roe seg og jeg nyter hver dag i huset og er så ufattelig stolt av alt jeg har fått til. Tenk det, i en alder av 25 år så sitter jeg med et stor hus helt aleine. Jeg sier så absolutt ikke at det blir tøft, men jeg er bare så evig stolt. Det er dette jeg har ønsket hele tiden og det å få det til gjør gleden ennå større :D Jeg tenkte bare å gi dere en oppdatering på hvordan ting går ;) Nyt resten av helga <3

Del:

Legg igjen en kommentar