Ny garderobe på sovrommet

Hei og god morgen :)

Endelig kan jeg stolt vise frem den nye garderoben min :D Mangler bare noen skuffer til og litt finpuss så er den komplett. Når jeg kjøpte huset var det en utrolig dårlig garderobe som ikke utnyttet plassen så veldig bra, så den ble raskt revet ned når jeg skulle male på soverommet. Men siden ting koster litt penger så måtte jeg spare opp litt før jeg fikk ordnet det :D Deilig at et rom i huset snart er ferdig. Nye mørkegrå gardiner er neste også skal den hvite døra bli mørkegrå :D Noen superkule Muuto dots i ask har kommet opp på veggen :D

Hva synes dere? En liten oppgradering? Jeg er superfornøyd :D Nå skal jeg snart sette meg i bilen å kjøre til Hamar for å besøke ei venninne. Blir en stopp innom Ikea for å kjøpe inn de siste skuffene, så det blir veldig bra. Ha en nydelig helg alle sammen <3

Del:

Legg igjen en kommentar