Et gammelt fat på 1-2-3

Hei :)

Noen flere som kjente at det at det var tungt å stå opp i dag? Huff i kveld er planen å komme seg i seng litt tidlig slik at jeg får tatt igjen litt søvn. Men vet dere hva eller? I morgen er det faktisk 1,5 uke til jeg er huseier og jeg merker nervene og gleden kommer mer og mer for hver dag. Går utifra at det er ganske normalt siden er blir en ganske så stor forandring, men det vil bli så bra :D Shit jeg gleder meg så <3

For noen dager siden viste jeg frem noen skatter jeg kjøpte på bruktbutikken, og et av de kuppene av et lite skap. Dette er brukt for å ha vaskevannsfat i tidligere, men de forrige eierene hadde spikret en plankebit på toppen slik at det kunne fungere som et bord. Jeg var så heldig å fikk med denne plankebiten når jeg kjøpte skapet, og da fikk jeg ganske så raskt en idé på hva det kunne brukes til. Så i dag etter jobben svippet jeg innom Biltema og kjøpte noen håndtak :)

thumb_DSC_3119_1024
thumb_DSC_3116_1024
thumb_DSC_3115_1024
thumb_DSC_3120_1024
img_4333.jpg
thumb_DSC_3121_1024
Kult ikke sant? Gøy å tenke så enkelt og bare skru fast to håndtak, da fungerer det både som et pyntebrett og serveringsbrett.
Nå skal jeg ta en rask tur på trening før jeg skal male litt mer på kommoden min, også håper jeg å rekke å pakke litt mer før det er kvelden :) Ha en fin kveld <3

Del:

Legg igjen en kommentar