Et helt nytt rom :D

Hei :)

Hvor skal jeg starte… for mange uker eller mnd siden bestemte jeg meg litt brått for å kjøpe nytt kjøkken til huset. Jeg hadde lenge tenkt på det og kjøkkenet trengte virkelig en oppgradering. Rødvinsfargede fronter og furu over alt, pluss brystpanel…trenger jeg si mer? Neihh, gjør vel ikke det :) Så jeg startet jo å rive litt og litt og har nå endelig fått gjort om på hele romløsningen i huset. Et nytt rom har blitt til og det er utrolig gøy å se forskjellen på rester av det gamle vs det nye. Det er som å gå inn i to forskjellige tidssoner. Men det som kanskje er det kuleste av alt er at denne gangen har jeg gjort alt selv.. altså alt. Eller jeg har fått litt holde hjelp, monterings hjelp osv men det har ikke vært så mye av det heller. Jeg har lært så mye og utfordret meg selv. Dere fikk kanskje med dere at jeg hadde bygget opp nesten hele kjøkkenet og måtte rive det ned igjen? Det var en smule demotiverende og jeg fikk en liten smule panikk for å starte igjen. Jeg vet ikke hvor mye jeg har vatret opp denne gangen, men det har gitt resultater. På søndag fikk jeg hjelp av ei venninne og vi borret hull i taket til ventilasjonen og kappet til benkeplate. Det høres kanskje ikke så stort ut, men for meg er det faktisk utrolig gøy å ha fått det til. Til helga blir det strøm også skal siste finpuss på vegger fikses før rommet er ferdig. Nå gleder jeg meg faktisk til å forvandle resten <3

Og skapene er ikke blå, det er bare folie på som beskytter inntil jeg er helt ferdig. Fra og med nå skal jeg prøve å holde dere mer oppdatert, merker jeg savner å blogge <3 Før og etter bilder kommer selvfølgelig, så det er bare å glede seg.

Del:

Legg igjen en kommentar