Fra lilla til grå

Hei og god fredag :D
Endelig helg, og det føles så fantastisk deilig. Her skal jeg prøve å bli ferdig med boden, for som sagt gjesterommet ser jo helt bomba ut. Min plan i går var å rekke å male alle veggene, ikke 1 men kanskje 2 strøk, men slik gikk det ikke. Jeg sovnet på sofaen etter middag med en vondt hals og våknet tre timer seinere. Juhuu, men halsen er litt bedre i dag, så da satser jeg på at det ikke blir noe sykdom :D Men jeg måtte selvfølgelig starte litt, så nå er 2 av veggene fått en ny farge, og rommet virker mye mer rolig og koselig :D Mot den fine tapeten så vil det bli helt perfekt <3 De sorte hyllene skal også bli grå, så blir det en mer helhet :)

img_3403.jpeg
img_3407.jpeg
img_3408.jpeg
img_3410.jpeg
img_3405.jpeg
img_3409.jpeg
Hva tror du? Beklager for dårlig lys her, men dette er ikke verken det største rommet eller det rommet med mest naturlig lys, så da blir bildene så som så :(. Men jeg skal få til noen lekre noen når jeg er ferdig. Tror jeg skal leite litt i arkivene og finne bildene fra når jeg pusset opp her for første gang, for det hadde vært gøy å se.

Nyt fredagen i vinterkulda <3

Del:

Legg igjen en kommentar