Gamle prosjekter titter frem

Hei og god morgen :)

For et herlig sommervær vi har om dagen, rett å slett superdeilig. Jeg fikk besøk av ei venninne rett etter jobben i går og da rakk jeg ikke titte innom her. Litt fri fra arbeid er bra det også :) Siden jeg skulle få besøk, eller jeg brukte det som motivasjon og inspirasjon, så måtte gjesterommet ryddes. Jeg har jo brukt dette til å legge alt mulig etter oppussingen, og det hadde på en måte hopet seg litt opp. Så på torsdag fikk jeg lagt masse ting i esker og tatt det opp på loftet. Deilig å kunne se et skinnende og rent gjesterom igjen. Det som ofte skjer når man rydder og skal få system i saker, er jo at det dukker opp «gamle» prosjekter, som man på en måte har glemt. Det er nå over et år siden jeg startet denne bloggen, og det er utallige prosjekter jeg har delt, men det betyr jo ikke at de 10 første må forsvinne i arkivet. Så derfor tenkte jeg at dette prosjektet fra i fjor sommer måtte få skinne litt igjen :)

En stubbe har blitt pusset ned, malt og fått på seg noen hjul. Utrolig lekkert, kult og en kreativ løsning om du trenger et lite avlastningsbord eller nattbord på et gjesterom. Det er her mitt har fått plass, så da var det ekstra stas å få ryddet det frem til besøket kom.

thumb_DSC_1023_1024
thumb_DSC_1022_1024
thumb_DSC_1020_1024
thumb_DSC_1021_1024
thumb_DSC_1025_1024
thumb_DSC_1024_1024
Kul ikke sant? Kan males i alle farger og er et fantastisk lekkert tips til deg som ønsker å ta med litt natur inn i huset. I linken –>HER<– kan du se hvordan den ble til, og hvordan du enkelt kan lage en du også :D

Nå skal meg og venninna mi ut på en shopping før vi setter kursen mot Hamar. Jeg tar med meg ullkuleteppet på toget og satser på at jeg får unna litt arbeid :) Vi skal på en innflytningsfest hos ei annen venninne, så jeg tror det kan bli en super kveld. Nyt denne superfine sommer dagen, så skrives vi <3

Og meld dere på nyhetsbrevet mitt på forsiden på bloggen, der vil det etterhvert komme masse teasers og jeg pukker ut noen viktige prosjekter og deler inspirasjon. Jeg tror det blir knall, så meld deg på :)

Del:

Legg igjen en kommentar