Gammel vindu med speil

Hellu :D

Jeg er så glad, eller også litt lei meg. For etter tuuusen forsøk, eller det føles sånn, så har jeg klart det. Spente? Ja jeg har knekt koden for å skjære til speil :) Jeg har strevd og strevd for å få de perfekte, men hver gang har det liksom blitt en liten bit igjen, som det er helt umulig å knekke av. Ja man knekker faktisk av speil, et snitt med en glasskjærer fra Biltema til 39 kr også kan du knekke det av. Tipset er å bruke et speil på ca den størrelsen du trenger, for da blir ikke arbeidsforholdene så vanskelige. Så jeg har prøvd alt for å få bort denne lille ekstra biten, og hver gang, ja jeg gjentar hver gang, så sprekker speilet. Åååå så nedtur, og så mye speil som har blitt sløst bort, huff. Men, i går, da fant jeg frem avbitertanga og den er jo helt fantastisk. Man kan faktisk klippe av det resterende av glasset som man vil ha bort. Dette er litt tidkrevende og griser litt, tips bruk briller. Det gjorde ikke jeg men det gikk fint :D Så da må jo resultatet vises frem;)

IMG_1967.JPG
Søtt ikke sant? Gleder meg til å gi det til mammaen min, som en takk for alt hun har skaffet til meg. Eller kanskje som julegave, vi får se ;)

IMG_2001.JPG
IMG_1992.JPG
IMG_1996.JPG
IMG_1967.JPG
IMG_1995.JPG
IMG_1999.JPG
IMG_1994.JPG
IMG_1991.JPG
IMG_2003.JPG
IMG_2002.JPG
Hva synes dere? Tips til hvordan man kan kappe speil kommer på bloggen etterhvert, jeg må bare få tatt noen bilder som er beskrivende og bra ;) Så det skal jeg fikse når jeg setter igang med neste glass prosjekt. Skal jo ha et vindu i stua med speil i og glede meg så til å starte på det :D Vet dere hva eller? Jeg fikk bestillingen min fra Jeanne d’Arc Living, så nååå blir det mye fantastisk i nettbutikken og inspirasjon. Bare å glede seg. Et nytt byggeprosjekt som er veldig simpelt ble ferdig i dag. Det skal bli et møbel som kan brukes til mye, så det skal jeg også vise frem.

Nyyyyt kvelden, og god helg <3

Del:

2 comments

  1. Hvilken glasskjærer brukte du??hvor køpte du fra? Link?

Legg igjen en kommentar