Gipsplater på kjøkkenet

Hei :)

Her i huset går det unna om dagen og jeg startet dagen i går med en tur på søpla med henger. Jeg konkluderte med at jeg seriøst må øve meg på å rygge med henger, så jeg ikke blir så stressa ;) hahah på onsdag klarte jeg fint å rygge inn i innkjørselen, men i går måtte jeg kaste inn håndkleet fordi jeg ble så stressa av alle bilene som kom. Så det endte med at jeg trillet den inn i garasjen til slutt ;) Haha øvelse gjør mester, men det viktigste var at søpla ble tømt. Etter det brukte jeg store deler av dagen til å kappe masse planker nede i kjelleren, i dag skal endelig lekestua få tak. Så jeg sitter nå å spiser frokost mens jeg venter på at min far skal dukke opp. Dette blir nok en lang og slitsom dag som skal avsluttes med en innflytningsfest. Men tenkte jeg måtte dele litt bilder fra kjøkkenet, for der fikk jeg hjelp av ei venninne til å få opp noen gipsplater på onsdag. Viktig å ikke kjede seg i ferien altså ;)

snapseed-8.jpg
Så nå er «døra» ut til hallen borte, og det virker nå mer som en krok :) Gleder meg til å  fortsette her og selvfølgelig jobbe videre med alle de andre tusen prosjektene jeg har. Kappingen i går gir masse restplank, så nå blir det mye bygging av møbler fremover og jeg har allerede endel idéer til hva de kan brukes til. Men tror jeg skal gjøre ferdig noe av det jeg holder på med først ;)
Nyt dagen og ha en strålende helg <3

Del:

Legg igjen en kommentar