Giveaway på Facebook

Hei og god kveld :D

I dag har jeg lagt ferdig taket eller shingelen på den ene siden av taket på lekestua. I morgen skal jeg starte på den andre siden og bordet som er laget på bestilling skal få sitt siste strøk med beis :D Dagene flyr avgårde og jeg skulle ønske døgnet hadde flere timer, men en trøst er vel at ting ikke løper fra meg ;) Men nå er det lenge siden jeg har gitt noe tilbake til dere lesere så jeg tenkte å kjøre igang en giveaway på min Facebook side. Så bli med da, så kan du også vinne et lekkert brett <3

giveaway_august_2016

Jeg deler faktisk ut 2 stk, og da er jo sjansen dobbelt så stor ;) Om du heller vil lage et selv, så er oppskriften HER.
Nyt resten av kvelden <3

Del:

2 comments

  1. Kjempe flott

    1. Tusen takk Manica :)

Legg igjen en kommentar