Gjenbruk av gamle vevde ull løpere

Hei :) Så var helga over, og vi er allerde i november. Hvor ble tiden av? Snart jul jo :) I dag har jeg fått unna litt små prosjekter og fått kutta litt speil. Det er sykt vanskelig, jeg har nå fått til 2 små speil og kanskje prøvd 10 ganger. Jaja øvelse gjør mester, og jeg gleder meg til å vise frem resultatet.

For noen uke siden var jeg på et loppemarked i Sandefjord og plukket med meg et par vevde ull løpere hjem og tenkte jeg kunne bruke det til noe smart. Jeg synes fargene var ganske fine, er selv ikke så gira på vevde ull løper på bordet, men på en hytte kan det være super lekkert. Men de kan også brukes som putetrekk og blir super lekre i en sofa eller på et kjøkken. Alt som skal til er 2 sømmer og voila så har du et lekkert retro gjenbruks putetrekk. Synes nå de ble ganske så kule jeg da :D <3

IMG_1842.JPG
IMG_1844.JPG
Det du trenger:
Ull løper // knappenåler // sytråd // symaskin // målebånd

Slik gjør du:
1. Mål bredden på ull løperen ( jeg hadde en på 50 cm og en på 45 cm ).
2. Brett løperen sammen slik at lengden blir så lang som du trenger den, f. eks 50 cm (se bilde under)
3. Husk å legge den kort bretten øverst og den lengste nederst, når du skal vrenge vil det bli motsatt og se mer riktig ut.
4. Fest knappenåler på begge sider, sy begge sidene.

IMG_1839.JPG

IMG_1841.JPG
Trekket kan både brukes med frynsene på forsiden eller baksiden

IMG_1843.JPG
IMG_1842.JPG
Hva synes du? Fantastisk kul idé også gir man en gammel løper et nytt liv :D Det beste av alt er jo at det er gjort på under 10 minutter. Noen som skal lete etter disse skattene på neste loppis? Finnes ikke noe bedre enn ull i sofakroken når minusgradene melder sin ankomst ;)

Nå skal jeg komme meg ut på rulleski før det er kvelden :) Viktig å starte uka med en god rutine. Nyt resten av kvelde, håper og tror jeg kan vise frem noen av speil prosjektene mine i morgen :D

Del:

2 comments

  1. Så stilig! Skikkelig røffe og tøffe :)

    1. Tusen takk :D Ja ikke sant de ble stilige :D

Legg igjen en kommentar