Gjenbruk av gardin – hotellputetrekk

Hei og god morgen :)

For noen dager siden var jeg på loftet og kom over noen gardiner jeg fikk av min snille tante for et år siden. Hun gav de til meg og tenkte jeg kunne bruke de til noe. Ofte så tar jeg vare på ting og lar det ligge til jeg har en god idé om hva de kan brukes til. Jeg har verdens fineste vegg på soverommet og det er nok grunnen til at jeg ikke har laget en lekker hodegavl, fordi jeg vil at veggen skal komme frem så godt som mulig. Men noen hotellputer var alt som skulle til for å skape en koselig og innbydende seng. Men problemet med disse store putene er jo at det koster så mye å kjøpe putetrekk til de. Så da var det bare å sette igang å sy noen selv :D Synes resultatet ble rålekkert også er det så gøy med et gjenbruksprosjekt :D
img_3740.jpeg
img_3735.jpeg

img_3713-1.jpeg
img_3714-1.jpeg
img_3714.jpeg
img_3741.jpeg
img_3731.jpeg
img_3728.jpeg
img_3721.jpeg
Ble de ikke stilige? 
Disse er laget som en konvolutt, oppskrift finner du HER–> og den eneste forskjellen jeg har gjort er å lage lomma helt nede istedenfor midt på putetrekket. Mitt mål på min hotellpute er 100 cm x 70 cm, men siden puta synker litt sammen i høyden så passet det perfekt å sy et trekk med målet 100 cm x 60 cm :D
Så tips til alle dere som ønsker å bytte trekk og har noen gardiner liggende som dere ikke skal bruke, så tar det bare et par timer å gjøre de om til et putetrekk :D

Jeg har også startet på et lite prosjekt som som utfordrer meg selv litt, jeg skal strikke et teppe :D Har dere lest det nye Boligdrøm magasinet? Det var der jeg hentet  inspirasjon til å strikke teppe av Biginteriørgarn fra Europris. Glede meg til å vise frem :D
Nyt dagen, det er snart helg <3

Del:

2 comments

  1. Kjempefine puter!! ?
    Er selv også veldig for gjenbruk, og synes det er ille å kaste brukbare gardiner og stoff og håper på at jeg skal få bruk for det en vakker dag! ??

    1. Tusen takk <3<3 Gjenbruk er så gøy og så utrolig genialt ;) Gøy at ting kan brukes til noe annet istedenfor å kastes :D Tusen takk, håper din dag har vært fin også ønsker jeg deg en strålende helg :D <3

Legg igjen en kommentar