Gøy å male med kalkmaling

Hei og hopp :D
I går hadde jeg virkelig masse energi, ja mer enn vanlig, og var i skikkelig rydde mood. Dette benyttet jeg til det fulle og fikk unna endel prosjekter til kalenderen og fikk malt med den fantastiske malingen fra Jeanne d´Arc Living :D
Jeg valgte å ta inn denne malingen i nettbutikken min fordi at den rett å slett skaper et nydelig resultat og er laget av naturlige stoffer. Så i går fikk husfatet jeg laget seg et strøk med maling og nattbordet fikk sitt siste strøk og døra har fått på klar voks. Det begynner virkelig å se fint ut, så jeg må bare vise frem litt bilder :D

// Link til egen nettbutikk

IMG_3044.JPG
IMG_3048.JPG
IMG_3047.JPG
IMG_3041.JPG
Se hvor kult det ser ut når man legger på voks da? Fargen blir litt mørkere, og blir mer jevn og fyldig.

IMG_3040.JPG
IMG_3050.JPG
Kult ikke sant? Fantastisk gøy å kunne leke seg slik med så mange fine farger og god maling. Jeg har lenge lovet dere å vise frem mange kule prosjekter med denne malingen, så det er gøy å endelig få tid til det :D
Alt av maling og voks kan du se i nettbutikken.

Det er bare å glede seg til helga, da skal jeg krakelere konsollbordet. Dette er en prosess som krever litt timing, så da er det smart å gjøre det når man har fri eller i en helg :) Ha en fin torsdag <3

Del:

Legg igjen en kommentar