Gulvet på vasketrommet er ferdig

Hei :D
I dag er det faktisk 5 mnd siden jeg flyttet inn i huset, sykt å tenke at det allerede er så lenge siden :O Hvor blir tiden av? Rart å tenke tilbake på, og jeg husker fortsatt godt hvor mye stress det var å flytte :P
I går fikk jeg endelig lagt på plass den siste gulvflisen nede på vaskerommet og hele rommet har nå fått seg en løft. Deilig å bli ferdig med noen prosjekter også :D Det beste er egentlig å tenke tilbake på hvordan det så ut da jeg flyttet inn og hvor mye litt maling og nytt «gulv» gjør med et rom :D

thumb_dsc_3193_1024
thumb_DSC_3606_1024
thumb_DSC_3614_1024
img_5502.jpg
img_5506.jpg
img_5540.jpg
img_5529.jpg
img_5537.jpg
img_5531.jpg
img_5542.jpg
Jeg brukte stikksaga til for å kappe til flisene og det var helt genialt. Hva synes dere? En liten oppgradering :) Synes det er gøy å vise frem hele prosessen fra hvordan det så ut før til hvordan det ser ut nå :D Jeg elsker det og synes det er litt mer stas å gå ned for å fikse klesvasken nå :D Flisene er kjøpt på Maxbo. Og til dere som lurer på hvordan man vasker flisene, så er nok det smarteste å støvsuge. Må det vaskes så kan man spyle over eller fjerne dem, så det er ikke så vanskelig egentlig :)

Nyt resten av kvelden, her må jeg komme igang med de 1000 prosjektene som er på agendaen ;)

Del:

Legg igjen en kommentar