Heklet kurv – smart triks

Hei :)

Vet ikke om dere husker at jeg heklet en kurv til tøflene mine i våres? Jeg var så lei av at de bare lå ved senga og slag. Kurven heklet jeg av hoooked zpagetti garnet fra Panduro, og jeg er er superfornøyd med resultatet. Men siden kurven er litt høy gav fort tyngden etter og kurven ble ganske så slapp. Det endte med at jeg tok en papp bit og rullet rundt på innsiden som en midlertidlig løsning. Jeg fikk masse tips av dere om å stive den av med sukker, eller hvordan det gjøres? :P Men siden jeg ikke var helt sikker på hvordan det skulle gjøres, og jeg fikk tusen versjoner av hva man kunne bruke…hahah. Så i dag tok jeg frem litt tykk ståltråd fra Biltema og festet i annen hver rad oppover. Endene tvinnet jeg sammen på innsiden og man kan nesten ikke se tråden. Det beste av alt, kurven står av seg selv. Etter mye frustrasjon fungerer kurven endelig igjen <3 Så jeg tenkte bare å tipse dere som sliter med det samme ;) Man kan eventuelt hekle rundt ståltråden når man lager kurven :D

IMG_2012.JPG
Nå ser den så fin ut :D 

IMG_2016.JPG

IMG_8650.JPG

IMG_8685.JPG
IMG_8683.JPG
Oppskrift og fremgangsmåte finner du –HER–>

IMG_8682.JPG
Enkelt og greit ikke sant? Synes den er så fin og passer til å oppbevare det meste egentlig. Det er så gøy å kunne lage de tingene man trenger selv hjemme :D

I morgen kåres vinneren av giveawayen min, som jeg kjøre på Instagram og Facebook, så meld deg på om du ikke har gjort det. Nå må jeg løpe avgårde, skal på kino å se Bølgen :D
Nyt resten av kvelden :D <3

Del:

Legg igjen en kommentar