Heklet kurv :)

Hei  :)

Som jeg nevnte for dere i går så er det genialt å ta med seg et hekleprosjekt når man skal på besøk til folk :) Man får både tid til å være sosial og lage noe samtidig, rett å slett genialt.  Og er du en frysepinne som meg og er avhengig av å gå med tøfler, så er dette et perfekt prosjekt for deg. For hva er vel mer kjedelig enn å rydde og samle opp når du skal støvsuge, jo en tøffel her og en der. Ofte så har de en tildens til å forsvinne under senga. Ja jeg er vel ikke så flink til å ta de pent av meg heller da. Men men, så fant jeg ut at jeg ville lage en kurv som jeg kunne ha de i :) Så jeg kjøpte meg 4 nøster med hvit hoooked zpagetti garn, og etter noen helger så har jeg endelig blitt ferdig :)

IMG_8681.JPG

Bunnne er heklet med halvstav, mens siden er heklet med stav :)

IMG_8167.JPG

IMG_8377.JPG


IMG_8687.JPG
IMG_8682.JPG
IMG_8684.JPG
Hva synes dere? Noen som kunne tenke seg oppskrift? Kurven blir ganske tung, så jeg har valgt å støtte den opp med litt hvit papp. Fungerer veldig fint, men om noen har tips til hvordan jeg kan få kurven til å stå av seg selv, så sier jeg ikke nei til det :)
Geinialt med en egen kurv til tøflene og soverommet ble mye mer ryddig og nå vet jeg hvor de er til enhver tid :) Men jeg må jo selvfølgelig være flink til å legge de oppi kurven :)

Ha en forsatt nydelig kveld :) I morgen kommer det bilder av et lite byggeprosjekt, så gled dere :)

Del:

4 comments

  1. Veldig fin kurv

    1. Tusen takk Brit :)

  2. Så fin kurv, ser jo sånnca hvordan dette gjøres, men kan du skrive litt om maskeantall og høyde?

    1. Hei Reidun :) Om du ser på denne linken så ligger det oppskirft med både høyde og mer forklaring :) :http://mittlilleprosjekt.com/diy-heklet-kurv/
      Håper det var litt mer til hjelp, ha en fortsatt strålende mandag :)

Legg igjen en kommentar