Heklet putetrekk med interiørgarn

Hei og hopp :)

Husker dere det superfine putetrekket jeg heklet med Big Interiørgarn fra Europris i vinter? Garnet hadde jeg hatt liggende en stund, så når jeg delte oppskrift og fremgangsmåte så var det ikke så lett å få tak i garnet. Men nå har de fått inn nye farger og denne uka er det hele 30 prosent på garnet. Et nøste koster 39 kr, så det er smart å kjøpe nå om du har lyst til å prøve deg på et putetrekk. Superenkelt og alt du trenger er en stoffbit, heklepinne 12 og 4 nøster :D

thumb_DSC_1455_1024
thumb_DSC_1465_1024
thumb_DSC_1456_1024
Den er så fin <3 Ble så glad når jeg så at de hadde fått inn garnet igjen, rett å slett lykke :D Gleder meg til å gå løs på alle nøstene jeg hamstra :D

Oppskrift og fremgangsmåte —HER–>

IMG_0949.JPG
IMG_0947.JPG
Her ser dere de tre fargene som finnes nå :) Dette er ikke reklame, bare tips til dere som vil prøve :) Jeg ble jo så glad, så tenkte å dele med dere. Kanskje jeg skal selge noen av de jeg lager? Hum hvem vet, vi får se hva som skjer :)

I dag har jeg fått tatt akryl på alle listene i stua, så da er det bare listene i halve gangen igjen, så det får jeg ta etter en treningsøkt. Oppskrift og fremgangsmåte på puffen kommer i løpet av helga, så det er bare å glede seg. Nyt kvelden så blogges vi <3

Del:

2 comments

 1. Så fine!!
  Strikker du på bestilling?
  Ville gjerne hatt en okergul…om garnet finnes i den fargen?

  Mvh
  Hilde

  1. Hei Hilde :) Tusen takk, så hyggelig å høre :) Det er mulig å bestille om noen uker, så om du venter litt ;) Har dessverre bare mørkebrun, lysebrun, sølvgrå og hvit. Det er de fargene som finnes på markedet :) Ha en fin helg!

Legg igjen en kommentar