Heklet putetrekk vol 2

Hei og god torsdagskveld :)

Husker dere putetrekket jeg heklet av interiøgarn fra Eurporis? Alle løp amok og kjøpte inn når det var tilbud på garnet haha. ;) Men, jeg regner med dere alle husker det, for jeg har vist det frem så mange ganger. Nå har jeg laget en ny variant, eller puta er jo lik, men trekket er sydd litt anderledes. Når man skal være kreativ så handler det ikke alltid om å finne opp gull å grønne skoger, bruk gjerne en ide og forbedre den. Det var vel litt slik jeg tenkte med dette nye putretrekket. Eller i mitt tilfelle så hadde jeg bare restestoffer som ikke passet i størrelsen til bakstykket. Da kom jeg plutselig på at det kanskje var enklere å sy den som en konvolutt. Jeg synes den ble så stilig at jeg bare måtte vise de frem de nye jeg har sydd, 2 i beige og en grå :D

IMG_1718.JPG
IMG_1719.JPG
IMG_1716.JPG
IMG_1696-0.jpg
IMG_1695-0.jpg
IMG_1717.JPG
IMG_1713.JPG
Ble de ikke fine? Den forrige metoden var også genial, men nå slipper man at puta etter ut når man flytter på en og man trenger ca 3 nøster (kommer ann på hvor hardt man hekler). Oppskrift kommer selvfølgelig, men jeg vet ikke om jeg rekker det før til uka ;).
Nå skal jeg pakke litt, setter kursen sørover i morgen også skal jeg lage litt flere norgesglass. Nyt resten av kvelden <3
Det ene putetrekket har flyttet inn i nettbutikken og venter på nye eiere ;)

 

Del:

6 comments

 1. Gleder meg til ny oppskrift:)
  Har heklet et par fronter, så dette blir gøy :D
  Blir veldig inspirert av å lese bloggen din:)

  1. Så hyggelig å høre Ida :) Og veldig gøy at du allerede har noen fronter klare til sying :D Oppskrift og fremgangsmåte kommer til uka ;) Tusen takk, nå ble jeg glas :D Ha en strålende fredag og helg!

 2. Fine! :)

  1. Tusen takk Ida :D

 3. Hvor kan jeg få kjøpt heklenål nr 12.? Har prøvd her i Halden, finner ikke. Prøvde med nr 8 , men da måtte jeg hekle staver.,Du heklet vel halv staver.Puta di var kjempefin.

Legg igjen en kommentar