Innredning av ny stue og gang

Hei, håper alle har hatt en fin tirsdag :D

Her har det regnet for det meste i dag, så jeg har fått malt siste strøk med sortmaling bak tven og fått grunnet muren. Så nå er det klart for å male den sort. Tror det blir veldig kult og det kommer til å danne en helhet med tven og peisen.
Her er noen bilder fra innredningen i stua, fortsatt endel rot og slikt her, men det hører med når man pusser opp. Lister er ikke på plass, men jeg har funnet ut at det er best å bli ferdig med maling, karmlister også resten av listene.

IMG_0164.JPG
IMG_0161.JPG

IMG_0166.JPG
IMG_0167.JPG

IMG_0128.JPG
IMG_0126.JPG
Genialt å legge vedkubbene i en slik kasse. Blir både stilig og tøft samtidig :)

IMG_0127.JPG

IMG_0145.JPG
I en ny stue så må man ha ny lampe <3 Falt helt for denne også var den på salg hos Skeidar :D

IMG_0170.JPG

IMG_0169.JPG
Hva synes dere? Jeg tror det blir så braaa :D Og det beste med å pusse opp og flytte rundt på ting, er at man ser ting med nye øyne og rommet blir nytt. Fantastisk, nå gleder jeg meg til å få alt ferdig :).

I går muret jeg litt på muren og da testet jeg ut litt av muremassen, eller sement eller hva det nå enn er :P, og laget noen supersøte telys lykter i noen muffinsformer. Om dere ønsker fremgangsmåte så kan jeg gjerne dele det, selv om det ikke er perfekte så synes jeg det er litt stilig at de har en grov stuktur.

IMG_0156.JPG
Kule?

Nå skal jeg pakke ned tingene mine og sette kursen sørover. Hjemme hos familien venter mine to kusiner fra Sveits, gleder meg til å nyte late dager langs sjøen med de <3 Det er jo meldt sol et par dager nå og det må virkelig nytes. Ha en fortsatt nydelig kveld <3

Del:

Legg igjen en kommentar