Interiør på soverommet

Hei :)

Hvilket rom i huset bruker vi mest tid på? Det er selvfølgelig på soverommet. Det er her vi skal falle til ro, drømme og lade batteriene for en ny dag. Når jeg flyttet inn i min leilighet for 5 år siden så var det et ganske så slitent rom eller det var kanskje mer nakent og ganske så trist. Min første plan var å sette opp bildetapet av f.eks skogen, slik at jeg skulle se inn i den om morgenen. Deilig start på morgenene hadde det vært, og det er kanskje ingen overraskelse at jeg ville ha skog. Haha jeg elsker jo planker og naturen :) Men, etter en liten runde på google så fant jeg fort ut at det var en ganske så stor sum som måtte til for å dekke en hel vegg. Jeg klarte heller ikke å finne det ene perfekte bildet som passet hos meg. Så det ble med tanken og jeg satte alt litt på vent. Jeg hadde jo ingen ide om hvordan ting skulle se ut her, så da var det heller ikke noe jeg kunne lengte etter. Men, en ting var sikkert og det var at jeg måtte gjøre noe. Så det startet med at mine foreldre nevnte denne foretningen i Kragerø som selger slike mdf plater med bildeprint, noe som på en måte kunne fungere som en erstatning for den tapeten jeg ikke fikk. Etter en liten inspirasjonstur på nettsidene dems så fant jeg den grå veggen som er på soverommet mitt og jeg var solgt. Den veggen skulle jeg bare ha og da måtte jeg jo finne en annen type plate som passet med den. Så brått gikk jeg en helt annen vei og jeg har aldri vært mer fornøyd. For etter oppussingen kunne jeg ikke tenke meg annet en å våkne i et så fint rom. Det å sette inn en lysekrone var kronen på verket og inne i rommet skapes det et nydelig lys :D

Noen bilder fra mitt vakre soverom kan dere se her->

Igjen tenkte jeg å inspirere dere noe av det lekre de har på Ellos :D

//sponset og linker

80-1931d1
Deilig sengeteppe i en dus og innbydende gråtone :D


439177_M
Fint i hvit også om du heller liker det. Et sengeteppe er virkelig et must og skaper et ryddig og koselig utrykk. Synes du ikke senga ser mer ut som en hotellseng om den er reid opp med store deilige puter og tepper? Vi kan alle unne oss litt luksusfølelse når vi skal sove :D

86-9997_D
Et deilig og mykt sengesett er også viktig. Dette finnes i denne grå fargen og selvfølgelig i mange andre farger.

80-1256d1
Som den pute elskeren jeg er så må jeg alltid ha godt med puter i senga :D Og da trenger man ikke velge de som er helt ensfargede, men kan kan kjøpe noen med litt liv i. Som disse fine putretrekka med forskjellige stjerner :D

ells_0139615_MR
Se på denne nydelige fargen da <3 Jeg er veldig glad i grå, men denne fargen er jo bare så dus og innbydenede :D Rett å slett et lekkert sengetøy.

86-2083_D7
Hva med satseng sengesett? Det er viktig å ha deilig sengesett for å sove godt :D


81-3564d2
Er du en frysepinne som meg, så kan det være godt å ha et ullpledd på utsiden av dyna på de kaldeste nettene. Det kan også brukes som pynt på en rottunkurv eller på sengekanten.

ells_0139668_16160
Er det noen jeg har bestemt meg for å lage i 2016 så er det hodegavl. Det er både lekkert, praktisk og senga ser mye mer koselig ut. E du ikke enig? Disse selges på de fleste møbel og interiørbutikkene og utvalget er utrolig stort. Bare se på denne lekre HER, den kan fås i mange forskjellige farger slik at den passer til ditt hjem :D

85-5555_D9
Det er mange ting som virker inn for å få en god natts søvn. Alt fra sengesett, interiør, design og selvfølgelig gardiner. Er du en som må ha det helt mørkt når du skal sove? Da er det perfekt å velge noen lystette gardiner. Det er selvfølgelig mulig å ha rullgardin, men det ser jo ikke så fint ut. Jeg har det i leiligheten min nå, men tror jeg vil gå for en ny look i det nye huset :D

91-1033_main
Har du fått med deg den nye trenden? Annanas brukes nå i mye dekor, slik som lampa på bildet over. Hva synes du? Det er jo litt kult og lekent må jeg si ;)

Ble du inspirert? Det håper jeg :D Det er bare å begynne å glede dere til jeg skal gå løs på tre soverom i det nye huset. Jeg skal ikke pusse opp alt med det første, men jeg skal komme med tips, bruke gamle ting, lage smarte løsniger og lage litt luksus følelse. Det trenger ikke koste så mye å gjør det fint, men det kan være smart å kjøpe interiør på slag. Ellos gir nå -20% rabatt på din bestilling*, og dette gjelder også på møbler. Husk å oppgi kode: 335426.

Ha en nydelig helg alle sammen <3 Jeg skal bygge ferdig puffen, til oslo, mulig det blir et lite DIY prosjket og jeg skal begynne å planlegge til det nye huset :D Noen som gleder seg?

* Villkår: Gjelder klær, accessories, «Beauty by Ellos», Sense of Karma og «Northern Beauty», Hjemmetekstil, dekorasjon, innendørs belysning, møbler, tapet og tepper på Ellos. Maks en gang per kunde.

T.o.m 06.03.2016. Så langt lageret rekker. Kan ikke kombiners med andre tilbud eller rabatterte varer.  

Del:

Legg igjen en kommentar