Kjøkkenet er ferdig :D

Hei fra sykesenga :)

På søndag for en uke siden skulle jeg ta ned en taklist i taket. Den kom ned litt raskere enn jeg hadde trodd og to av spikerne traff hånden min. Jeg merket raskt at det gjorde vondt, men som alle andre ganger når man slår seg så gikk det over. Jeg fortsatte derfor arbeidet med gulv i spisestua. På kvelden hadde pekefingeren hovnet litt opp men jeg tenke at det var naturlig pga slaget den hadde fått. Dagen etter hadde jeg fri, fingeren var hoven men ikke vond. Etter en dag med arbeid ble smertene utholdelige så jeg dro på legevakta. Noe jeg gjorde tre dager på rad fordi hevelsen fortsatte å vokse selv på antibiotika. Men på onsdag fikk jeg klar beskjed, du skal legges inn. Og siden det har jeg ligget på sykehuset og i går ble fingeren operert. Heldigvis ingen betennelse på beinet, bare noen hissige bakterier som ikke vil gi seg helt. Men frisk vil jeg bli, det tar bare tid :) Så man skal ikke spøke med spiker ;)

Dette er grunnen til at jeg ikke har rukket å vise frem kjøkkenet før nå :D Det er fortsatt blitte litt småpirk igjen og jeg har ikke bestemt meg helt ang fliser ennå. Men ellers er det ferdig :D. Og jeg er så stolt og elsker resultatet <3

#sponset klokkeHva synes dere? Og hva synes dere om den kule klokka? Jeg er så utrolig fornøyd med den og synes den skapte liv i rommet. Det sorte passer perfekt mot den sorte benkeplata. Klokka er fra klokker.no og den min finner dere HER.

Nyt resten av helga jeg skal prøve å slappe av litt før jeg får besøk her <3

Del:

Legg igjen en kommentar