Kjøkkenet er husets hjerte

Kjøkkenet er husets hjerte og det er her man skal sitte rundt bordet og dele dagens opplevelser og snakke med hverandre. Familietiden er viktig for alle, selv om jeg bor aleine så synes jeg kjøkkenet er et viktig rom. Det skal føles koselig, innbydende og man skal ha muligheten til å slappe av. Når man skal lage mat trenger man inspirasjon, det er derfor et pluss om man kan plukke dette opp fra omgivelsene. Jeg pusset opp mitt første kjøkken for snart 3 år siden, og det var en helt fantastisk opplevelse. Da lærer man å skape et kjøkken som fungerer for de fleste og med god plass for oppbevaring. For det er ganske mye man faktisk skal ha på kjøkkenet til enhver tid. Jeg husker jeg tenkte, jeg kommer ALDRI til å fylle opp alle disse skuffene, men joda det viste seg å gå ganske så greit det. Dette ble mitt drømmekjøkken, med induksjonstopp, ovnen inni skapet, så man kunne se på det som ble stekt, stor vask og masse benkeplass og skaper. Problemet er jo bare at jeg flyttet fra dette kjøkkenet. Det er litt trist og det første jeg begynte å planlegge etter kjøpet av huset, var at jeg i den nærmeste fremtiden skulle pusse opp kjøkkenet her. Men det er noe som skjer mens man venter på å overta noe man har kjøpt og når man endelig får komme tilbake. Alt virker andeledes, altså man får da se hvor store rom er osv. Jeg var helt sikker på at jeg ville rive ned veggen inn til stua og åpne opp, fordi det ikke ville være nok lys på kjøkkenet. Men lys er det her, i masse vis, 2 store vinduer som har morgensol, er absolutt ikke noe problem. Og nå synes jeg faktisk kjøkkenet er stort nok, så jeg har vel falt tilbake på at jeg skal gi det som er her en makeover. Så det blir maling, litt mekking, skifte knotter og legge fliser. Jeg skal også lage noen kule vegghyller, bord og en sittegruppe. Så dette blir et spennende prosjekt og jeg er helt sikker på at kjøkkenet ikke vil se ut som det samme når jeg er ferdig :) Men inntil jeg får fullført eller startet på dette prosjektet så har jeg kjøp inn litt pent da, eller litt praktiske ting fra Ellos.no.

//sponset og linker

thumb_DSC_3288_1024

thumb_DSC_3292_1024
thumb_DSC_3287_1024
thumb_DSC_3286_1024
Utrolig kule poser ikke sant? De kan brukes til det man selv ønsker. Den hvite finner du HER og den brune finner du HER.

Og dette er ikke et prosjekt jeg skal rase gjennom, jeg skal nyte det, lære og dele med dere. For dette er et hus jeg vet jeg vil bo i mange år, så da skal jeg få hjertet i huset til å skinne som jeg vil <3 Jeg skal fortelle mer om selve prosjektet en annen dag, ta dere med på prosessen og selvfølgelig fortelle hva jeg tenker :D Det er bare å glede seg <3

Del:

Legg igjen en kommentar