Kjøkkenet skal få en makeover

Hei :D
Hvor skal jeg starte, dette rommet er et rom jeg virkelig ønsker å gi en makeover fra topp til tå. Hadde jeg hatt penger nok og kjøkkenet ikke hadde vært praktisk så hadde jeg nok kjøpt meg et nytt et. Men her kan mye gjøres med litt flytting av skaper, riving av lister, maling, ny tapet, fikse ny benkeplate osv. Nye fliser skal også legges slik at det blir et litt mer moderne kjøkken. Jeg hater jo den vinrøde fargen mot bjørk og gleder meg til å få bort hyttestilen. Før festen måtte jeg rive ned panelet bak vasken, fordi han som bodde her hadde hatt lister langs benkeplata. Og når det kommer vann nedi der, så blir ikke det akkurat pent. Så når jeg fjernet listene, fant jeg fort ut at jeg måtte rive litt slik at alt mugg og råte forsvant. Det lekre belegget som var fra huset ble bygget, dukket opp og jeg vet ikke om det gjorde kjøkkenet noe penere.

thumb_DSC_3458_1024
thumb_DSC_3464_1024
thumb_DSC_3465_1024
thumb_DSC_3459_1024
thumb_DSC_3460_1024
thumb_DSC_3466_1024
thumb_DSC_3462_1024
thumb_DSC_3461_1024
Vurderer også å bytte til ny vifte mens jeg er igang, for den som er der er både stygg og gammel. Men får se, det er greit å starte en plass og kose seg med jobbingen :) Ny spisekrok, med benk skal på plass og bordet skal lages av en gammel dør. Nå skal jeg komme meg på trening, så får jeg jobbe litt når jeg kommer tilbake :) I helga er det mye farting og besøk, deilig å være litt sosial når været skal være dårlig. Huset går ikke ifra meg og det er viktig å være sosial. Nyt kvelden og god helg til alle sammen <3

Del:

Legg igjen en kommentar