Knaggrekke med hylle

Hellu :)

Håper alle har hatt en super dag og er klar for helg :). Ikke lenge igjen nå, jeg føler virkelig denne uka bare har flydd avgårde. Men det er kanskje ikke så rart når det har vært tett opplegg og jeg går en hektisk helg i møte. Bursdager og tusen ting på to do listen. Men, det beste av alt er at jeg koser meg med alle tingene jeg skal gjøre og er mer gira en noen gang. Og det er kanskje noe av grunnen til at jeg fikk unna et byggeprosjekt i går :D. Jeg har jo som dere vet pusset opp stua og gangen, og det er først når alt får seg en oppgradering man ser hvor tingene kan stå. Eller man ser fort annerledes og med ting på en ny måte. Så en benk med hylle som jeg hadde inni en krok er nå borte og erstattet med ikea komoden som stod rett ved inngangen. Dette har sørget for at gangen har blitt endel mer åpen, og jeg merker at det er helt perfekt.

Så da måtte det skje noen forandringer, hvor skulle jeg nå henge jakker og ha den superkule gamle kofferten min?. Jeg har en helt ok skohylle fra IKEA, som er hvit, så da tenkte jeg at jeg selv enkelt og billig kunne mekke meg en enkel liten hylle med oppbevaring. Så da satte jeg igang. I dag skal den males og toppen skal beises, så den vil få litt samme utrykk som konsollbordet. Nye knagger har jeg også kjøpt inn. Her kommer litt bilder fra byggingen og resultatet så langt. Veldig enkelt, men alikevell så røff og robust. Jeg er så gira på å lage mye kult, og ideene bare strømmer til. Så tusen takk til alle dere som er innom her og kommer med tilbakemeldinger, det betyr så utrolig mye og gjør at jeg kan fortsette å dele nye og kule prosjekter <3

IMG_0455.JPG
IMG_0452.JPG
IMG_0445.JPG

Tror dere den kan bli kul? Bilder kommer selvfølgelig så fort maling og beis er tørket. Den skal opp på veggen i løpet av helgen og jeg skal dele oppskrift på den.  Nå må jeg komme meg opp av sofaen og jobbe litt, elsker at jeg har torsdagene hjemme i år. Ingen skole, lykke å ha en kveld til i uka til å gjøre akkurat det jeg liker å gjøre :D. Ha en fin kveld så blogges vi <3

Følg meg på Instagram for flere bilder og prosjekter – Mittlilleprosjekt!

Del:

Legg igjen en kommentar