Knaggrekke m/hylle

sponsetramme
Hei igjen :)

I forrige uke startet jeg på et nytt bygge prosjekt, og nå har det endelig kommet opp på veggen. Når man pusser opp og flytter på ting, så ser man plutselig at ting ikke passer så bra som man tenkte. Jeg har en skohylle fra IKEA som jeg synes er super fin, og jeg ønsket derfor en knaggrekke som stod i stil til den. Men siden jeg har en superkul gammel retro koffert, som jeg ikke hadde hjerte til å legge på loftet, så ønsket jeg også en hylle. Så jeg slo disse to ideene og laget en knaggrekke med hylle, i samme stil som konsollbordet jeg laget. Jeg digger resultatet og nå ser gangen min mer ut som en gang hvor man kan henge fra seg jakker :)

IMG_0541.JPG
IMG_0543.JPG
IMG_0546.JPG
IMG_0544.JPG
Ble den ikke lekker? Beklager dårlige bilder, skal ta bedre i morgen. Har tatt ned taklampa i gangen for den var så stygg, så da er det ikke så mye lys der for øyeblikket.

Jeg fikk testet ut malingssprøyten til Bosch også, og den virker helt super :) Har bare prøvd den på denne hylla, men er super fornøyd med resultatet :) Jeg tror det er litt øvelse gjør mester, for å finne ut hvor mye lufttrykk og hvordan man skal holde sprøyta. Neste prosjekt er stolene mine, så da får vi se hvordan det går :) Jeg skal iallfall komme med en god og bra tilbakemelding, når jeg har fått brukt den på forskjellig produkter. Det er mange som har spurt meg hvordan den er og vurderer å kjøpe den. Det viktigste er å ha den i et rom hvor det ikke er så mye annet eller dekke til et område med plast, for det kan fort bli litt malingsstøv i lufta.

IMG_0519.JPG
IMG_0516.JPG
IMG_0517.JPG
IMG_0545.JPG
Hylla er ganske robust, men er ikke så brei og det var nettopp det jeg ønsket. Siden jeg har en smal gang, så ønsket jeg å beholde så mye som mulig av lufta og åpne opp rommet. Gleder meg til å dele oppskrift og fremgangsmåte med dere, og selvfølgelig bedre bilder :D Det beste med å bygge er at man kan bygge akkurat det man ønsker <3

Følg meg på Instagram – Mittlilleprosjekt :)

Del:

Legg igjen en kommentar