Konsollbord i spisestua :D

Hei :)

I dag har det virkelig vært innevær og jeg har faktisk brukt kvelden på sofaen, ja noen ganger må selv jeg slappe av :) I går var jeg super effektiv og fikk ryddet bort alle flytte eskene i spisestua. De har blitt stående der fordi jeg skulle finne en plass til ting og få resten opp på loftet. Men i går bestemte jeg meg bare for å samle alt nede i kjellerstua, og det ble rast et større prosjekt enn jeg hadde trodd. Men wow så deilig det var å ha alt rotet borte der, det ble liksom et rom :D Så jeg skal ta noen bilder av det i morgen når sola kommer frem igjen :D Men jeg tenkte jeg bare måtte vise frem det fine konsollbordet jeg laget :D

img_4974-1.jpg
snapseed-7.jpg
Er den ikke fin? Litt samme stil som hylla jeg laget men her er det en blanding av det hvite og den grove beisen :D Utrolig gøy å designe, skape og bygge egne møbler. Det er både billigere og man får akkurat det man ønsker. Nå begynner huset virkelig å bli en plass jeg stortrives, selv om alle sier at det er for stort for en person, så synes jeg det er deilig med stor plass :D Oppskrift og fremgangsmåte på konsollbordet kan du se HER. Nyt resten av kvelden, snart natta her <3

Del:

Legg igjen en kommentar