Konsollbord m/gammelt vindu

Hei :)
Som mange har sett og tippet så skal jeg altså lage et bord med et gammelt lite vindu. Redesign, retro og gjenbruk er noe som virkelig er inn og man kan skape helt utrolig prosjekter bare ved å bruke kreativiteten. Så det blir et konsollbord med et gammelt vindu på toppen. Det skal lages en skuff som skal trekkes ut, og man vil ha fult innsyn til hva som er nedi skuffen. Så dette blir ikke noen rote skuff ;) Jeg har holdt på i et par dager og er ferdig med selve reisverket. Skuffen må fortsatt lages. Det skal sparkles, krakeleres og pusses. Ja det gjenstår masse, men det kuleste er at jeg er igang og det ser ut som det kan bli et produkt. Legger ved noen bilder, så kan dere selv se :D

IMG_2803.JPG
IMG_2802.JPG
IMG_2801.JPG
IMG_2793.JPG
IMG_2799.JPG
IMG_2791.JPG
IMG_2769.JPG

Hva tror dere? Jeg skal også teste ut krakeleringsmalingen jeg selger i nettbutikken, så jeg er veldig spent på hvordan resultatet blir.  Nå skal jeg se håndballkamp og kanskje hekle litt. Dagens luke i julekalenderen kommer seinere, så følg med :) Ha en fin kveld <3 Og sist men ikke minst heia Norge :D

Del:

Legg igjen en kommentar