Kontoret har flyttet

Hei :)

Formen er endelig tilbake til «normalen», nesten i alle fall ;) Utrolig deilig å endelig gjøre noe annet enn å ligge på sofaen. Men kan jo krysse fingrene for at det er lenge til neste gang :D Det skjer virkelig ting her i huset om dagen, jeg planlegger det ene etter det andre. Det som skal skje nå, er jo at jeg skal leie ut leiligheten nede, så da må nesten verkstedet vike for det og få en mindre plass. Planen var da å dele det store gjesterommet med en vegg og lage et rom der. Men dette tar tid og koster penger, så da lar det liksom vente på seg og baller seg på sammen med alle de andre tusen tingene som er på to do lista. Siden jeg flyttet rundt på alt i stua, ble det plutselig ledig plass i spisestua. Dette er et gjennomgangsrom for det meste, så er det vanskelig å ha store møbler der inne. Så da kom jeg opp med den geniale idéen å flytte kontoret inn der. Jeg valgte bare å ta med en del av den store benken som var på det gamle kontoret, men rammet det mer inn som en boks. Dette igjen gjør at jeg har et rom ledig hvor snekkerverkstedet kan flytte inn. Så for å spare tid og penger er dette den mest geniale og smarteste løsningen. Det beste av alt er at det fungerer utrolig bra og har gitt huset et helt nytt preg. Veggene i spisestua skulle males uansett, så da var det bare å finne frem malekosten. Jeg skal selvfølgelig ta flere bilder av prosjektene, men her er det første bilde av mitt nye kontor. Det rareste med alt dette er at jeg begynner å føle at det er mitt hus, altså jeg begynner endelig å føle at dette er et hjem jeg vil komme hjem til :) Hvor lenge jeg blir boende her er uvist, men jeg ser på dette som en investering og en utrolig god erfaring


Den sorte veggen skal males en gang til med etterstryker og sort matt maling. Jeg liker så godt den matte lune følelsen, så siste strøket blir malt med matt maling. De andre veggene skal bli hvite og det skal byttes til supertynne lister rundt dørene. Jeg elsker det og digger den nye stilen min. Murhus kler litt funkis stil, så da er det bare å kjøre på :) Hva tror dere? Planen er å få unna masse nå fremover, slik at jeg kan gå sommeren i møte med skuldre senket og bare nyte sommeren her ute ved sjøen :D

Del:

Legg igjen en kommentar