Kontoret mitt :)

Hei og god kveld :)

I dag har jeg fått ryddet og vasket på kontoret så da kunne jeg endelig ta noen bilder å vise dere :D Det gjenstår fortsatt lister, maling av dør og karmer og å få opp noen hyller, men ellers så er det ganske så ferdig :D Og jeg er så utrolig fornøyd med den lekre lampa mi <3 Den gjør liksom hele rommet og man føler seg inspirert når man kommer inn i rommet. Er det ikke slik det skal være? Benken er forresten 90 cm bred, noe som gjør at man få plass til alt mulig av papirer og ting man trenger. Perfekt når man går på skolen som meg eller bare skal holde på med andre hobbyting. Så jeg anbefaler virkelig alle å lage en skrivepult selv, da får man akkurat den bredden og lengden man vil :D Ny kontorstol må jeg også få skaffet meg.

img_5802.jpg
img_5801.jpg
img_5798.jpg
img_5800.jpg
img_5796.jpg
img_5797.jpg
img_5793.jpg
img_5794.jpg
Ser det ikke bra ut? Nå er det mye mer orden og system og jeg har fått kastet masse jeg ikke trenger eller bruker :) Deilig å få ryddet opp. Var på sølpa med en henger på lørdag og planen er å dra dit i morgen igjen, så får jeg se hva jeg rekker :)
Jeg driver å rydder ned i underetasjen så jeg kan få startet oppussingen og kan leie ut. Så det er bare å følge med, mye som skal skje fremover ;) Nyt kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar