Kontraster i stua

God morgen :)

I går gikk det i ett med ting som måtte fikses og gjøres klart, jeg skal ta med 3 dagers fri og stikker på Slottsfjellfestivalen en tur. Håper på sol og bra vær, men har kjøpt meg støvler for å være på den sikre siden, det har jo meldt regn selvfølgelig.

Husker dere at jeg nevnte at den ene veggen i stua skulle bli sort? I går fikk den noen strøk med maling, noe interiør og møbler har kommet inn og jeg elsker veggen :D Nå gleder jeg meg til å få muren også sort, men her gjenstår litt muring og litt grunning :)


IMG_0071.JPG


IMG_0074.JPG
IMG_0073.JPG

IMG_0099.JPG
IMG_0104.JPG
IMG_0102.JPG
IMG_0101.JPG
IMG_0103.JPG

Ikke sant det ble råstlig ? <3 Ganske vågalt men utrolig kult. Skal ta et strøk til for å gjøre fargen jevn og fin. Jeg elsker virkelig kontrastene og gleder meg til å pynte denne veggen :)

Nå skal jeg få i meg noe frokost før jeg setter kursen til en venninne, følg meg gjerne på Instagram: Mittlilleprosjekt, skal prøve å oppdatere der under festivalen :) Ha en nydelig dag <3

Del:

Legg igjen en kommentar