Krakelering av konsollbordet

Hei :D
I dag er endelig dagen før dagen her, shit denne måned har jo bare rast avgårde. Mitt siste byggeprosjekt ble i går ferdig :D Jeg mangler litt finpuss, men nå kan man se hva det er og hvor lekkert det ble. Krakeleringen satte prikken over i´en og gjorde at det ble et utrolig lekkert møbel :D Gled dere til oppskrift, den kommer ;)
Jeg kjøpte en superstilig knott på kid her om dagen, men den knakk når jeg skulle skru den fast. Så derfor det ikke er noen knott på skuffen. Men dette skal jeg selvfølgelig fikse :) Men i dag stikker jeg nedover på juleferie, så da skal jeg ta med med snekkerboka for å lære mer og tenke på nye prosjekter :D

IMG_3165.JPG
IMG_3166.JPG
IMG_3188.JPG
IMG_3176.JPG
IMG_3184.JPG
IMG_3185.JPG
IMG_3181.JPG
IMG_3180.JPG
IMG_3186.JPG
IMG_3185.JPG
IMG_3177.JPG
Stilig ikke sant? Jeg digger resultatet og det var så gøy å male over krakeleringen og se effekten komme frem med en gang. Utrolig stilig. Så blir nok flere prosjekter hvor jeg gjør dette, og jeg kan sette meg ned i jula å forklare hvordan man gjør det :D Ha en strålende dag, her er det siste dag på jobb før jeg tar en liten ferie :D <3

Del:

Legg igjen en kommentar