Kreativ løsning på sikringsskap

Hei :)
Endelig, her er det ferdige resultatet :D Jeg viste for en stund siden frem sikringskapet mitt i gangen og spurte om tips til hva jeg kunne gjøre med det :) Jeg fikk utrolig mange gode tips, men endte tilslutt opp med å male det hvitt som veggen. Men jeg ville selvfølgelig lage en liten, søt og praktisk løsning. Det er faktisk ikke så mye som skal til :D Alt du trenger er litt hamptråd, en limpistol og noen små klyper :D

img_3347.jpeg
img_3352.jpeg
Skapet fikk 2 strøk med Lady Supreme Finish (bomull)

img_3369.jpeg
img_3373.jpeg
img_3370.jpeg
img_3372.jpeg
img_3365.jpeg
img_3368.jpeg
Ble det ikke stilig? Så utrolig enkelt kan det gjøres, og man kan henge akkurat hva man ønsker der. Blir du lei, så er det bare å ta det bort og man har et skap som er hvitt. Jeg elsker kreative løsninger som er så enkle og som kan pyntes på akkurat som man ønsker ;) Så takk for alle tips dere gav meg, jeg gikk for den enkle løsningen her, så håper dere liker det :D

Jeg har startet på prosjekt bod, og jeg forstår seriøst ikke at det er mulig å ha så mye drit der?? Seriøst? Altså det er vel ikke drit, men det er så mye. Jaja nå skal det bli deilig å få orden der inne :) Så nå skal jeg gi veggene et lite strøk med maling før det er kvelde. Nyt <3

Del:

Legg igjen en kommentar