Lag dine egne knapper på 1-2-3

Hei :)

Håper alle har hatt en fin fredag og er klare for helg. Her har det gått i bygging de siste dagene og det er så gøy :D Nå har mitt siste byggeprosjekt blitt sparklet, neste er pussing og beising. Om dere vil se hva jeg bygger, så følg meg enten på Facebook eller på Instagram -Mittlilleprosjekt. Bilder kommer selvfølgelig her i løpet av helga, men om dere ikke klarer å vente :)

Første del av prosjektet viste jeg frem i forrige innlegg, og der fortalte jeg at jeg hadde laget knapper selv. Når jeg laget en puff i fjor, så tok jeg med litt stoffrester til en stoffbutikk og fikk de til å trekke om for meg. De tok 10 kr per knapp, noe som ikke er dyrt i det hele tatt men om man skal ha 20 knapper, så blir ikke prisen så liten. Så jeg søkte litt rundt på Ebay, for der finner man virkelig alt. Jeg bestilte et sett og hadde egentlig ikke så store forventninger, men wow det funka så bra :D Så prisen på en knapp nå blir ca 3 kr, så det vil si at det er 70% spart og du får knappene med en gang og det slipper å hindre deg i arbeidet du holder på med. Jeg bestilte 50 stykker til i går, og er helt sikker på at jeg kommer til å få brukt de opp fort :)

thumb_DSC_1355_1024
thumb_DSC_1353_1024
Settet jeg bestilte finner du HER, og der følger det med et sett som hjelper deg med å lage en knapp på 1-2-3 :)

Legger med noen bilder som illustrerer hvordan man gjør det :)

thumb_DSC_1330_1024
thumb_DSC_1334_1024

thumb_DSC_1335_1024
thumb_DSC_1339_1024
thumb_DSC_1337_1024
thumb_DSC_1341_1024
thumb_DSC_1342_1024
thumb_DSC_1346_1024
thumb_DSC_1347_1024
Og på 1-2-3 så har du laget egne knapper :) Måtte bare dele dette geniale tipset med dere :) Nyt resten av kvelden jeg skal jobbe litt og trene før det er kvelden :)

I går hadde jeg et lite intervju med TA og nå kan du lese saken på nettsiden Ta.no, ta gjerne en titt om du har lyst :D Vi blogges <3

Del:

2 comments

  1. Takk!
    Kjøpte sånne på lokal sybutikk. Det de ikke hadde sendt med (mulig de ikke har prøvd produktet selv), er noe å sette det oppi og presse ned. Heldigvis funket en skrukork fra vin veldig godt til formålet?

    1. Bare hyggelig :D ååå så genialt at det funket, hurra :D

Legg igjen en kommentar