Lin er pent

Hei :)

Endelig helg, og påskeferie for mange her i landet, selv skal jeg jobbe 2 og en halv dag til uka så det er ikke ferie helt ennå :) Men helg skal det bli deilig med, og det har meldt strålende påskevær, så jeg håper å få til en drivvedtur og kanskje loppis. Skal prøve å bygge ferdig mini kommoden min i alle fall. Jeg har nevnt mange ganger for dere at det enkleste man kan gjøre i hus og hjem for å skape et nytt utrykk, er å bytte ute puter, og sy egne trekk, men man kan også gjøre store forandringer bare med å bytte ut duker. Det å lage en duk er utrolig lett og stoffer kan man kjøpe på det fleste stoffbutikker. Visste dere at Ellos selger stoff i metervare? Jeg har alltid ønsket meg en linduk for jeg synes det gir en god og lunt utrykk. Siden jeg er glad i duse jordfarger, så falt valget mitt på et beige stoff, og forrige helg når symaskinen var fremme benyttet jeg sjansen til å sy meg en ny duk til kjøkkenbordet :D

//sponset og linker


img_4178-1.jpg

img_4176-1.jpg

img_4179.jpg

img_4177-1.jpg


img_4175-1.jpg

Fint ikke sant? Genialt at de selger stoff på Ellos, og de har et stort utvalg. Kanskje du har lyst til å sy noe annet? Jeg tenkte bare å tipse dere som ville sette kreativiteten i sving :D

Eller om du heller er den som liker å få ting ferdigsydd, så er det også en mulighet :D Det finnes jo så utrolig mye lekkert i lin og akkurat nå får du 20% rabatt på linsortementet fra hjemmeavdelingen hos Ellos. Husk å oppgi koden: 335445.


ells_0139122_MR
86-2548_D7
Disse to sengesettene er superfine og de finner du -HER->


ells_0139098_16150
Eller du kan kjøpe en lekker duk til å ha på bordet :D

Håper du fant noe som inspirerte eller kanskje du ble inspirert til å lage noe selv. Jeg elsker jo å lage ting selv, men kan også kjøpe ting. Alt må ikke lages, men om man vil lage noe så får man det til. Nyt resten av kvelden, jeg tror faktisk jeg skal ta meg en skitur :D

*20% gjelder på linsortimentet i shopen www.ellos.no/hjem/lin. Maks 1 gang/kunde. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder t.o.m. 27.03.16, så langt lageret rekker. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

Del:

Legg igjen en kommentar