Pynt med kommunen din på veggen :D

Hei og god søndag :) Her i huset går det virkelig fremover med prosjektene og jeg gleder meg til å vise frem hva jeg har jobbet med i det siste :D Nå begynner endelig endel rom å se ferdig ut, og det i seg selv gir energi til å fortsette. Men for en stund siden fikk jeg hengt opp noen råkule kommune plakater på kontoret. Disse plakatene fra Plakatmakeriet.no med kommunekart fra hele landet kan fås i mange farger, og det geniale er at man kan skrive dem ut selv. Jeg valgte Nøtterøy i en blåfarge og Kragerø i en Gulfarge, og rammet dem inn i sorte rammer. Dette gjør at de popper frem på den sorte veggen i kontoret og skaper litt liv. Utrolig gøy å pynte med kommunene man er fra og bor i.

//sponset
Er de ikke kule? Perfekt å henge opp på veggen eller gi bort i gave til noen :D Gøy å ha fin pynt på veggen. Nyt resten av dagen jeg skal faktisk ut å gå på rulleski også skal jeg fortsette på alle dagens oppgaver på to do listen :D

 

 

 

 

Del:

Legg igjen en kommentar