Lister må ikke alltid være hvite

Hei og god 3. søndag i advent :)

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og jeg er en av de som selvfølgelig henger etter med alt. Haha er det ikke typisk? Joda, men siden hele familien kommer hit til jul så føler jeg at jeg må få ferdig de oppussingsprosjektene jeg har startet, så nå er snart soverommet ferdig. Så mens jeg malte siste strøk i dag tenkte jeg, må gulvlistene være hvite? Nei det må de ikke tenkte jeg, og malte gulvlistene i samme farge som veggen :D Nå stikker de ikke ut i rommet, men er en del av veggen og skaper mer en helhet. Så det å tenke litt utenfor boksen kan virkelig skape et vakkert hjem :D Så tips til alle, det er ikke farlig å male listene i en annen farge, det skaper bare et mer personlig og unikt hjem <3 Det viktigste er å skape det hjemmet som du liker :)

img_6336.jpg
img_6469.jpg
img_6465.jpg
img_6457.jpg
img_6466.jpg
img_6462.jpg

Jeg har også fått meg verdens kulest lampe <3 Det er viktig å kjøpe julegave til seg selv også :) Hihi. Etterpå skal jeg ned å kappe litt i snekkerbua, mens nå er det håndball for alle pengene. Ha en fortsatt fin kveld alle sammen <3

Del:

Legg igjen en kommentar