Listing og maling av gjesterom

Hei og god kveld :)
Da har jeg endelig kommet meg tilbake til Tønsberg og skal snart hoppe i seng ;) Jeg har fri i morgen også, nesten litt luksus, så da er det mye som skal fikses :) Men jeg lovte bilder av arbeidet på gjesterommet, så her skal dere få noen smakebiter :D Det kommer flere bilder i morgen, jeg må bare få ryddet og fått opp litt hyller og slikt. Planen i morgen er å starte på et byggeprosjekt, så følg meg på Instagram – mittlilleprosjekt.

IMG_2639.JPG

IMG_2641.JPG
IMG_2642.JPG
IMG_2644.JPG
Jeg har malt kurvene fra Ikea, en enkel og rask jobb :) Ble det ikke bra? Så utrolig deilig å få på lister, jeg har jo utsatt dette i nesten 5 år så det var på tide…hahah
Nyt resten av kvelden <3 I morgen kommer det tips som er smart når man skal pakke inn julegaver :D


Del:

Legg igjen en kommentar