Litt farger i huset må til

Hei :D

Så er det min tur til å snike inn litt farger i huset, for jeg er jo ikke den som har mest farger :P Liker ofte nøytrale naturlige og rolige farger som passer med det meste. Men denne gangen skal jeg male med en helt annen farge en grå, haha ja dere har sikkert merket det, jeg elsker grått <3. Det er lekkert, elegant og det passer liksom til alt :D For en stundt siden fikk jeg tak i to gamle dører som jeg har ønsket å lage sengegavl av, og tenkte derfor at dette var et prosjekt jeg skulle ta med en gang jeg flyttet inn. Men så ser man nye ting når man flytter inn og andre ting som må prioriteres, så da blir det på en måte litt på vent. Og hva skjer når man setter ting på vent? Jo det dukker opp nye og kanskje ennå bedre ideer og måter å løse ting på. Så nå skal veggen bak senga bli blå. Ikke knall blå, men jeg synes det er den er ganske fin og dus blåfarge. Dørene skal være hvite og vil poppe litt ut fra veggen. Så det er bare å glede seg, legger med et par bilder av malingen :D

img_5049.jpg
img_5048.jpg
img_5044.jpg
Jeg falt helt pladask for fargen, men synes det er litt skummelt å ta det store steget å faktisk male med den, men jeg gleder meg så. Blå har en rolig påvirkning og skal få deg til å sove bedre, så da håper jeg det stemmer ;) I går kveld ble jeg faktisk ferdig med bord to til utemøblene, så nå er det bare å bygge den siste benken og håpe på soooool :D Tror dere dette blir bra?
Skal knipse bilder av utemøblene etterpå, må bare vente på at sola tørker opp litt ;)

Ha en fin dag <3

 

Del:

Legg igjen en kommentar