Litt maling av møbler i spisestua :D

Hellu :)

Nå for tiden bobler jeg over av inspirasjon og iver etter å starte på nye prosjekter, kanskje jeg må roe litt ned ;) Haha er vel sommer og lyse tider som gjør at man får energi til å jobbe til seint på kveldene. Jeg har endelig fått startet på et nytt maleprosjekt. Nei jeg er ikke ferdig med å male i kjelleren ennå, for jeg har ikke helt bestemt meg for farge, siden jeg bommet første gangen så vil jeg være litt mer sikker denne gangen ;) Men møblene i spisestua skal bli hvite og har nå fått første strøk med grunning og maling. Skal se om jeg rekker strøk 2 etterpå, men først nå skal det trenes og huset skal vaskes :D I morgen tror jeg turen går til Stoff og stil i Drammen etter jobb, jeg har fått i oppdrag å bygge en puff til en kollega, så da er det vel bare å hive seg rundt? ;)

img_5021.jpg
img_5018.jpg
img_5019.jpg
img_5020.jpg
img_5017.jpg
Oppskrift på utebenken kommer til helga og jeg skal fortsett å bygge utemøbler så fort jeg får kjøpt inn litt lange skruer ;)
Så det er bare å glede seg, tror det vil bli mye byggeprosjekter fremover, så om du trenger litt inspirasjon og motivasjon så er det bare å følge med :D

Del:

Legg igjen en kommentar