Litt maling er alt som skal til :)

Hei og god tirsdagskveld ;)

Nå sitter jeg i sofaen å ser på Tid for hjem, endelig er det ny sesong igjen :) Så om du trenger litt idéer og tips så kan man plukke opp mye kult her. Som jeg viste tidligere så malte jeg stolene til kjøkkenet med malingssprøyte og resultatet ser helt fantastisk ut. Nå har alle stolene kommet inn på kjøkkenet og da så jeg med en gang at bordet også trengte å få en liten oppfriskning. Bordet ble malt for 2 år siden, så jeg fant bare frem rulla og rullet lett over bordet. Det satte prikken over i’en og skapte en sammenheng mellom bord og stoler.

thumb_DSC_1143_1024

thumb_DSC_1144_1024
thumb_DSC_1146_1024
Her ser du før og etter bilder av stolene:

IMG_8848.JPG
thumb_DSC_1106_1024
Her kan du se hvordan jeg trakk om stolputene :)

thumb_DSC_1154_1024
thumb_DSC_1158_1024
thumb_DSC_1156_1024
Har det ikke blitt fint? :) Det at et prosjekt drar med seg et annet  er helt sikkert :P Men det er jo så gøy når man blir ferdig :) Nå skal jeg male litt og henge opp en klokke på veggen. Det er mange som spurte om jeg kunne vise litt hvordan malingssprøyta brukes, rengjøres osv, så jeg kommer til å lage et innlegg på dette i løpet av uka :D

Nyt kvelden og følg meg gjerne på Instagram –  Mittlilleprosjekt <3

Del:

Legg igjen en kommentar