Litt mer maling på soverommet

Hei og god søndag :)

Håper alle har hatt en fin helg og at dere fikk med dere at Norge igjen vant gull i EM. For en kamp, jeg satt med hjertet i halsen og pulsen i taket :) Ingen jul uten håndball på tv ;) Men igjen må jeg vise frem maling av karmer og dører på soverommet. Dere husker nok at jeg malte listene på gulvet blå, fordi listene er faktisk en del av veggen og ikke gulvet som mange tenker. Og det gjelder også karmer og taklister, så jeg malte litt mer jeg :D
Jeg har også jobbet noen timer med et nattbord jeg bygger på bestilling, så det skal dere få bilder av i morgen :)

img_6497.jpg
img_6484.jpg
img_6483.jpg
img_6485.jpg
img_6499.jpg
img_6489.jpg
img_6494.jpg
Ble det ikke mye mer harmonisk? Jeg er superfornøyd, og skal få tatt noen bedre bilder når jeg har fått tatt siste strøket og er ferdig med det andre nattbordet. Virker kanskje som jeg aldri blir ferdig med dette rommet, men jeg holder på med endel andre ting samtidig så da blir det litt i røkk og napp ;)
Nyt 4. søndag i advent, jeg må få unna litt oppgaver før det er kvelden ;) Siste uka før jul allerede, og mye som skal gjøres siden hele familien kommer hit. Det blir jul på Tenvik, og det gleder jeg meg til <3

Del:

Legg igjen en kommentar